podlist.gr

Τοποθέτηση για τη βία κατά των γυναικών

Στο σημερινό επεισόδιο και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών θα δούμε το ποια είναι η θέση της γυναίκας από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, θα αναλύσουμε τους ρόλους της γυναίκας, το αν έχει δικαίωμα να έχει δικαίωμα στα δικαιώματά της και τέλος θα δούμε το πως οι εμβιοκτονίες είναι αρκετά ευρύς όρος για να περιγράψει όλα τα σχετικά φαινόμενα και τελικά το γιατί το κραβ μαγκά θα πρέπει να διδάσκεται στο δημοτικό.

Στα έξτρα του επεισοδίου οι απόπειρες δολοφονίας από gps, το τουρ στη δυτική μακεδονία και η πτήση της παράστασης

Περισσότερα επεισόδια

Τοποθέτηση για γυναικοκτονία Ηγουμενίτσας

Στο σημερινό επεισόδιο τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Αντε να εξηγήσουμε τα αυτονόητα ξανά μπας και τα δει κανένας δύσμοιρος και γίνει κανένα θαύμα. Τι να πω. Συλλυπητήρια στους οικείους της κοπέλας και σε όλους τους γονείς κοριτσιών.Στα έξτρα του επεισοδίου, λίγη εξήγηση ακόμα και το πιο σουρεαλιστικό τριήμερο του κόσμου - εντάξει με μια δόση υπερβολής.

Τοποθέτηση για Γιώργο Μαζωνάκη

Στο σημερινό επεισόδιο θα ασχοληθούμε με το τραγικό γεγονός της απώλειας του Γιώργου Μαζωνάκη και θα δούμε το πως ακριβώς συνδέεται αυτό με την ύστατη αντιπολιτευτική πράξη που ήταν συνολικά η ζωή του.Στα έξτρα του επεισοδίου η κβαντική παράσταση η απώλεια και οι κοριοί.

Τοποθέτηση για Θοδωρή Ζαβραδινό

Στο σημερινό επεισόδιο με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με τον Θοδωρή Ζαβραδινό θα εξηγήσουμε το πως κάποιος βάζει απομακρυνόμενος σε κίνδυνο τη ζωή κάποιου άλλου, θα δούμε το θέμα της αναπηρίας σφαιρικά και θα δούμε τελικά το γιατί το αιδώς αργείοι είναι λάθος, σωστό είναι το αγρίοιΣτα έξτρα του επεισοδίου το τρένο που χάσαμε.