podlist.gr

Τοποθέτηση για υπογεννητικότητα

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε το μεγάλο ζήτημα της υπογεννητικότητας γενικότερα αλλά και πιο συγκεκριμένα τα μέτρα που ανέφερε ο ΠΘ για τη στήριξη των νέων ζευγαριών και θα δούμε επίσης το πως ακριβώς εννοεί η κοινωνία μας την ενσωμάτωση ως έννοια αλλά και κυρίως ως πρακτική.

Περισσότερα επεισόδια

Τοποθέτηση για Εισαγγελέα Φιλιππίδη

Στο σημερινό επεισόδιο θα πιάσουμε ξανά το νήμα της πολύκροτης υπόθεσης, θα δούμε το πόσο δύσκολο είναι να διακρίνουμε την αλήθεια στο κουβάρι των 100 καταγγελιών που έχουν γίνει και το γιατί ο εισαγγελέας κάνει τη δουλειά όχι ενός αλλά δύο ανθρώπωνΣτα έξτρα του επεισοδίου, η Καλλιθεάρα, το Χαλάνδρι και το καλοκαίρι.

Τοποθέτηση για τρίτο Παγκόσμιο

Στο σημερινό επεισόδιο θα εξετάσουμε πρώτο το γιατί η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση όπως και το γιατί το καλύτερο μαύρο είναι το άσπρο, το γιατί είναι καλή ιδέα το να στηρίζεις την εξωτερική σου πολιτική σε συγγράμματα ηλικίας χιλιάδων ετών και τέλος γιατί θα ήταν τρομερή βελτίωση η γενικότερη κλιμάκωση.Στα έξτρα του επεισοδίου, η Αννα Μαρία, η κυρία Καρυστιανού και τα κοινά ως πεδίο ανάθεσης.

Τοποθέτηση για λάθος μετάγγιση Τζανείου

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε ένα θέμα που απασχόλησε τα δελτία ειδήσεων για περίπου τρία μιλισεκόντ και θα δούμε γιατί η ευθύνη για τη λάθος μετάγγιση που έγινε στο Τζάνειο βαραίνει τον βοηθό νοσηλευτή που εφάρμοσε λανθασμένα ένα πρωτόκολλο που δεν τηρείται ούτως ή άλλως.Στα έξτρα του επεισοδίου η επαγγελματική εξουθένωση και το πλάνο για το δημόσιο σύστημα υγείας.