Στην κουζίνα με τον σεφ της γαλλικής πρεσβείας
Ο ελληνογαλλικής καταγωγής Ζαν Μαρί Χόφμαν είναι ο σεφ της γαλλικής πρεσβείας εδώ και 18 χρόνια. Μιλάει στην Αννίτα Ζάχου για την αγάπη του για το ελαιόλαδο -που κληρονόμησε από την Ελληνίδα μητέρα του- και για τις διαφορές στις γαστρονομικές κουλτούρες των δύο χωρών. Αποκαλύπτει επίσης το ελληνικό μενού με μεζέδες που ετοίμασε για τον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν καθώς και τον τρόπο που έγραψε με τον Στέλιο Παρλιάρο το βιβλίο συνταγών «Μαζί».