podlist.gr

Explainer
Explainer

Γιατί πληρώνουμε τόσο ακριβά τις συναλλαγές στο e-Banking; #explainer

Σε αυτό το επεισόδιο, ο Σταύρος Διοσκουρίδης και ο  Κώστας Παπαγρηγόρης, ο οποίος καλύπτει το τραπεζικό ρεπορτάζ, αναλύουν σε λίγα λεπτά γιατί είναι τόσο ακριβές οι προμήθειες των τραπεζών στις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές μας (e-Banking) .

Ακολουθήστε τα News 24/7 Podcasts σε Spotify, Google, Apple Podcasts

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα προσπαθούμε να εξηγήσουμε τι κρύβεται πίσω από τους δημοσιογραφικούς τίτλους και να μάθουμε πώς διαμορφώνονται οι εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας.

Στο Explainer, ο Σταύρος Διοσκουρίδης προσπαθεί να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από τους δημοσιογραφικούς τίτλους και να μάθει πώς διαμορφώνονται οι εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας. Ακούστε τα επεισόδια σε Spotify, Google & Apple podcasts

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

Ποιος είναι ο ορισμός του μερακλή; Ο Δημήτρης Κοντογιάννης στο Explainer

Ο συνθέτης, μουσικός και ερμηνευτής μας μιλά για μια πορεία που ξεκίνησε από τη Ρούμελη και τη Δαύλεια, πέρασε μέσα από τη Ρεμπέτικη Κομπανία και έπιασε θέση στο αθηναϊκό (και όχι μόνο) πάλκο.