podlist.gr

Οι Ιάπωνες κεντάνε στα αρρωστημένα Silent Hill f και Death Stranding 2 | GameCast S08E23

Στο σημερινό GameCast σχολιάζουμε τα νεότερα του Silent Hill f και Death Stranding 2, τις νέες προσθήκες στο PS Plus extra/premium, την κεντρική ιδέα του Intergalactic The Heretic Prophet, των κατακερματισμό των IPs της Ubisoft, το xbox φορητό της ASUS και το αναμενόμενο ρεκορ πωλήσεων και τιμής του Switch 2.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/psaddict-gamecast/episodes/Silent-Hill-f--Death-Stranding-2--GameCast-S08E23-e306u6a

Περισσότερα επεισόδια

10 παιχνίδια που θέλουμε να επιστρέψουμε ΞΑΝΑ (ΚΑΙ ΞΑΝΑ) | TOP 10

Δέκα παιχνίδια που θέλουμε να παίξουμε ξανά (και ξανά). Μια λίστα με δέκα videogames που μας καλούν να επιστρέψουμε είτε γιατί:➡️Είναι παιχνιδάρες!➡️Δεν τα εκτιμήσαμε την πρώτη τους φορά➡️Είναι ρετρό αγαπημέναΌλα εδώ και περιμένουμε τα δικά σας στα σχόλια!

Ποιος χρειάζεται δουλειές όταν έχεις Game Pass;! | GameCast S08E36

Στο GameCast του καλοκαιριού, στο επίκεντρο η συζήτηση για τις μαζικές απολύσεις και ακυρώσεις τίτλων από τη μεριά της Microsoft και αποκαρδιωτικών εξελίξεων στην βιομηχανία του gaming που έχουν μαραζώσει τον κλάδο.