Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Ποντιακή Γενοκτονία, το GiatiOxi ετοίμασε 3 podcasts αφιερωμένα στον Πόντο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Σε αυτό το επεισόδιο υποδεχόμαστε τον Θωμά Σαββίδη που είναι Καθηγητής της Βοτανικής στο Τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ., για να συζητήσουμε σχετικά με τη διατροφή και την κουζίνα του Πόντου.
Για όλες τις σημειώσεις του επεισοδίου, επισκεφθείτε το
giatioxi.grΣυνδεθείτε με τη Δέσποινα Κανάκογλου και το giatioxi:
instagram.com/desp1na_kinstagram.com/giatioxiFacebook