Στο τελευταίο επεισόδιο αυτής της σεζόν, υποδεχόμαστε στο GiatiOxi τον Σπύρο Ζουμπούλη, Σύμβουλο Οινολόγο, Ιδιοκτήτη και Διευθυντή της
Zoumboulis & Associates, για να συζητήσουμε για τα πάντα γύρω από το ροζέ κρασί. Πώς παράγεται; Πού οφείλεται η έκρηξη στην κατανάλωση του τα τελευταία χρόνια; Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν ένα καλό ροζέ κρασί και με τι μπορείτε να το συνδυάσετε ιδανικά;
Για όλες τις σημειώσεις του επεισοδίου, επισκεφθείτε το
giatioxi.gr.
Συνδεθείτε με τη Δέσποινα Κανάκογλου και το giatioxi:
instagram.com/desp1na_kinstagram.com/giatioxiFacebook