podlist.gr

In The Biz
In The Biz

#8: Twitter, σύνδεση πωλήσεων με customer sucess και μαθήματα από εργασία στο εξωτερικό - Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι Sales & Customer Success Program Manager στο Twitter και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Δουβλίνο. Μας μιλάει για την εταιρεία και την κουλτούρα της, τις προκλήσεις κατά την ανάπτυξη ομάδων αλλά και την σύνδεση μεταξύ πωλήσεων και customer success. Μπορείτε να βρείτε τον Γιώργο στο προφίλ του στο LinkedIn εδώ → https://ie.linkedin.com/in/thegeorgepap. Το Podcast είναι ένα προϊόν του ThinkBIz.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/thinkbiz/episodes/8-Twitter-----customer-sucess---------egjit1

Περισσότερα επεισόδια

The Climb: Insights from Everest ft. Christina Flampouri

Η Χριστίνα Φλαμπούρη, η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε την κορυφή του Έβερεστ, και founder της ομάδας Outdoors Moms, μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της και την αντιμετώπιση των φόβων και των αμφιβολιών κατά την ανάβαση ανακαλύπτοντας την αληθινή δύναμη και την επιτυχία! -Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση του Έβερεστ; -Ο φόβος μπορεί να σε κρατήσει πίσω ; Πως μπορείς να τον διαχειριστείς; -Ποιές...

Lancom: Πως συνδέεται η ηγεσία με την τεχνολογία; ft Nikos Zachariadis

Ο Νίκος Ζαχαριάδης COO της Lancom μας δίνει μια ενδοσκοπική ματιά στην εταιρεία και τις λειτουργίες της. Μας εξηγεί τις αρμοδιότητες που έχει ως COO, τις υπηρεσίες που παρέχει η Lancom και τις ηγετικές αρχές που διέπουν την επιχείρηση! -Πως συνεισφέρουν τα Data Centers στην ασφάλεια; Πως μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων ; -Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που έχει...

Student Guide 101 ft. Hustle Hours Podcast

Ο Ντίνος Παπαργυρίου και ο Τάκης Κακαλής, founders & hosts του Hustle Hours Podcast, μας μιλάνε για το πως πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν το δικο τους καναλι και τι δυσκολίες αντιμετώπισαν στο ξεκίνημα τους. Μοιράζονται μαζί μας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που έχει ένας μέσος φοιτητής αλλά και tips που βοήθησαν τους ίδιους στην ακαδημαϊκή πορεία τους. -Πως εξισορροπείται η...