Δέσποινα Καϊσίδου: «Το πιάτο μας γίνεται ο καθρέφτης της ευεξίας μας»
Με αφορμή τον θάνατο της αδελφής της από καρκίνο, η Δέσποινα Καϊσίδου ξανασκέφτηκε από την αρχή το θέμα της διατροφής, σαν μια ασπίδα που προλαμβάνει ποικίλες ασθένειες και οπλίζει τον ανθρώπινο οργανισμό με ενέργεια και αντοχή. Μιλάει στην Ιώαννα Παλιοσπύρου για την απόφαση να αλλάξει καριέρα στα 50 της, δημιουργώντας την επιχείρηση “Do Eat” και μετατρέποντας τη θλίψη της απώλειας και τον φόβο της αρρώστιας σε ελπίδα για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή.