podlist.gr

K Politics
K Politics

Η χαμένη αξιοπιστία της Αριστεράς και η σταυροφορία του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

«Ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του δεν μπορούν να φέρουν την αλλαγή» λέει στο «K politics» και τη Βασιλική Σιούτη ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Αναφέρει ότι η προηγούμενη ηγεσία της Νέας Αριστεράς έβλεπε το κόμμα τους σαν προσωρινό, μέχρι να διαμορφωθεί κάτι μεγαλύτερο, σε μια υπολογιστική λογική. Παρά τη μεγάλη αναταραχή στην Αριστερά όμως, ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος ότι θα κάνουν επανεκκίνηση και θα ανακτήσουν την χαμένη αξιοπιστία.

Περισσότερα επεισόδια

ΔΕΘ: οι πολίτες ως πελάτες

Στο σημερινό επεισόδιο του podcast K Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με την πολιτική συντάκτρια και αρθρογράφο της «Καθημερινής» Αγγελική Σπανού για τη φετινή ΔΕΘ, τις πολιτικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αντιπολίτευση.

Γιατί τρίτη θητεία Μητσοτάκη;

Επτά χρόνια μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Βασιλική Σιούτη συζητά στο K Politics με τον κυβερνητικό συντάκτη της «Καθημερινής» Σταύρο Παπαντωνίου για το κυβερνητικό έργο, τις μεταρρυθμίσεις που έμειναν πίσω, την πολιτική φθορά και τη μάχη για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Οι διασπάσεις της Αριστεράς. Από την Αγία Πετρούπολη στην Κουμουνδούρου

Ο ιστορικός και συγγραφέας Φοίβος Οικονομίδης μιλά στη Βασιλική Σιούτη και στο podcast «K politics» και μας ταξιδεύει από τη Ρωσική Επανάσταση μέχρι τη σύγχρονη ελληνική Αριστερά, φωτίζοντας τις μεγάλες διασπάσεις και τις ιδεολογικές συγκρούσεις.