podlist.gr

S01E46 - O κόσμος θα τελειώσει κι εμείς θα ψάχνουμε φις εν τσιπς που να μην μας αδειαζει το πορτοφόλι. ΕΝΤ ΜΟΡ

Ένα επεισόδιο εγκεφαλικού πινγκ-πονγκ, ή αν προτιμάτε πως να μιλάς σε ένα μικρόφωνο όταν παθαίνεις ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ εγκεφαλικά. Μικρούλια να τοσο δα. ΦΑΝΚΤΣΙΟΝΑΛ εγκεφαλικά πως το λενε.

Τα οποία καταλήγουν στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δράμα ενός ηλικιωμένου που απλά θέλει να κεράσει μερικα πιάτα φις εν τσιπς μέχρι που έρχεται η λυπητερή.

Αυτά και άλλα τέτοια (ΕΝΤ ΜΟΡ που λέει και πιο πάνω) όταν θα πατήσετε το λινκ, το πλέη, καταλάβατε.

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/koinonika-anetoimos/1189

Περισσότερα επεισόδια

S01E56 - Το τέλος του κόσμου και ένας Δόκτωρ Ντουλίτλ

Ο πυρηνικός όλεθρος δεν έχει φτάσει ακόμα στον Αη Λέφτερο, όμως έχει φτάσει η ΟΛΣΚΟΥΛ επιχειρηματικότητα ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Σε άλλα νέα, εγώ και ο Αχιλλέας συζητάμε για έναν νέο ήρωα.Λέω και κάτι άλλα, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΔΩ.

S01E55 - O Δικάστης Ντρεντ τα έβλεπε αλλά δεν τα έπαιξε και ο Μάρτιν δεν σας αντέχει

Ο κόσμος καίγεται, φλέγεται, χαμός πανδού, αλλά στο υπόγειο της Κυψέλης ετοιμαζόμαστε να δρακουλιάσουμε, υποστηρίζοντας τον σπουδαίο ΑΡΤΙΣΤΣ Αχιλλέα Τσαρμπίλα.Ιν άδερ νιούζ, μια καλή ιδέα θα ήταν να μην παίρνουμε συμβουλές ψυχικής υγείας απο το ΤΙΧ ΤΟΧ, διότι ίσως, ΙΣΩΣ λέγω, πέφτουμε πάνου σε ΑΜΠΑΝΤΕΩΝΕΣ.Δεν το λέμε εμείς, οι ΦΗΜΕΡΙΔΑΙ Τα λένε. Αυτά και άλλα γουστόζικα στο ΣΜΕΡΕΝΟ επεισόδιο.

S01E54 - Παραγοντική λατρεία, χεσθήκαμε για το άθλημα στην πραγματικότητα και άλλοι μεζέδες

Ε τιακάνομε έτσι είναι.Μπροστά στους αγαπημένοι μας παράγονται ή μπροστά σε εκείνους που μισούμε κανένα μιζερο-άθλημα δεν θα μας χαλάσει την ζαχαρένια.Διότι Ελλάδα χωρίς ΘΕΟΙ να προσκυνήσομε είναι μοντερνο-σαλάτα χωρίς λαχανίδα.ΚΕΗΛ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ.