podlist.gr

S01E50 - Μια επεισοδιακή πτήση για να ξεκινήσει καλά η τουριστική σεζόν και ένα μικρό αντίο

Κουτσουρεμένο κάπως το σημερινό επεισόδιο, σας ζητάμε συγγνώμη ο Αχιλλέας έχει χανγκόβερ.

Σε άλλα νέα, μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΤΗΣΗ της ΡΑΓΙΑΝΕΡ αναγκάστηκε να καλέσει τους μπάτσοι επειδή ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ και Σόμπερ-Ανσόμπερ εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικά δύσκολο πάντρεμα.

Υ.Γ. το τελος του σημερινου πόδκαστ είναι αφιερωμένο σε έναν πολύ λαμπερό άνθρωπο, η απουσία του οποίου απο εδώ και πέρα σίγουρα θα κάνει τον κόσμο μας πολύ πιο βαρετό, πολύ πιο άνοστο.

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/koinonika-anetoimos/1202

Περισσότερα επεισόδια

S01E56 - Το τέλος του κόσμου και ένας Δόκτωρ Ντουλίτλ

Ο πυρηνικός όλεθρος δεν έχει φτάσει ακόμα στον Αη Λέφτερο, όμως έχει φτάσει η ΟΛΣΚΟΥΛ επιχειρηματικότητα ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.Σε άλλα νέα, εγώ και ο Αχιλλέας συζητάμε για έναν νέο ήρωα.Λέω και κάτι άλλα, ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΔΩ.

S01E55 - O Δικάστης Ντρεντ τα έβλεπε αλλά δεν τα έπαιξε και ο Μάρτιν δεν σας αντέχει

Ο κόσμος καίγεται, φλέγεται, χαμός πανδού, αλλά στο υπόγειο της Κυψέλης ετοιμαζόμαστε να δρακουλιάσουμε, υποστηρίζοντας τον σπουδαίο ΑΡΤΙΣΤΣ Αχιλλέα Τσαρμπίλα.Ιν άδερ νιούζ, μια καλή ιδέα θα ήταν να μην παίρνουμε συμβουλές ψυχικής υγείας απο το ΤΙΧ ΤΟΧ, διότι ίσως, ΙΣΩΣ λέγω, πέφτουμε πάνου σε ΑΜΠΑΝΤΕΩΝΕΣ.Δεν το λέμε εμείς, οι ΦΗΜΕΡΙΔΑΙ Τα λένε. Αυτά και άλλα γουστόζικα στο ΣΜΕΡΕΝΟ επεισόδιο.

S01E54 - Παραγοντική λατρεία, χεσθήκαμε για το άθλημα στην πραγματικότητα και άλλοι μεζέδες

Ε τιακάνομε έτσι είναι.Μπροστά στους αγαπημένοι μας παράγονται ή μπροστά σε εκείνους που μισούμε κανένα μιζερο-άθλημα δεν θα μας χαλάσει την ζαχαρένια.Διότι Ελλάδα χωρίς ΘΕΟΙ να προσκυνήσομε είναι μοντερνο-σαλάτα χωρίς λαχανίδα.ΚΕΗΛ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ.