podlist.gr

S02E05 - Το κάνσελ το καλο (οταν είναι δικό μας) και ο ΑΡΧΟΝΔΑΣ της Γάζας

Πολύς λόγος για πίτσες, κάνσελ και σταν-απ-ικές υπερβολές αυτόν τον καιρό, την ίδια στιγμή που ετοιμάζεται ενα ΥΠΕΡΟΧΟ σχέδιο για την Γάζα.

ΟΟΥ ΓΙΕΣ.

ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΕΟΝ ΛΕΜΕ. ΕΧΕΙ ΒΙΔΕΑ.

https://www.patreon.com/c/SacredBeltRecordings

Πηγή: https://sacredbelt.com/pod/koinonika-anetoimos/1257

Περισσότερα επεισόδια

S02E23 - Οι ερωτικές παραγωγές του Ορφέα και το ΚΟΥΛ ΦΑΚΤΟΡ των φακέλων Έπστιν

Ναι σωστά διαβάσατε. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΥΤΌΧΟΡΤΟ. Ή τουλάχιστον δεν τρώνε κουτόχορτο οι γαλαζοαίματοι τσΑγγλιας που ξέρουν τι σημαίνει να είσαι ΤΡΙΖΑΤΟΣ και γιατί οι φάκελοι Έπστιν σε κάνουν ΤΕΤΟΙΟΝΑ.Ιν άδερ νιουζ, ο Ορφέας είναι παραγωγός ερωτικού περιεχομένου (ΟΚ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤ ΓΟΥΗ ΚΑΝ ΔΡΗΜ) και το GTA ακόμα να βγει.

S02E21 - Ο ύπνος παει παντου και η ΦΙΦΑ μούτρωσε με τον Δοναλδ; Say it ain't so!

Κι όμως φίλες και φίλοι. Όλα τα καλα αγαπάκια μποράνε να τα σπάσονε. Ακόμα και αυτά που ανταλλάζουν βραβεία ειρήνης.ΧΙΝΤ ΧΙΝΤ.Σε άλλα νέα, θυμάμαι τον ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ υπνο που αποπειράθηκα ποτέ να πάρω (100% ΣΑΚΣΕΣ) και άλλα καλούδια ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΛΕΗ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.