Μίξερ 3 Απρ 2024 Χωρίς αυγό δεν υπάρχει ζαχαροπλαστική 21 λεπτά Στο νέο επεισόδιο συζητάνε για το αυγό: Οι μύθοι και οι παραδόσεις γύρω από το αυγό, η θρεπτική του αξία και γιατί είναι τόσο σημαντικό για τη ζαχαροπλαστική.
31 Δεκ 2024 Γιατί κόβουμε βασιλόπιτα την πρωτοχρονιά Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τη βασιλόπιτα: η ιστορία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η σημασία του φλουριού και οι συμβολισμοί των υλικών. 21 λεπτά
20 Δεκ 2024 Τι θα φάμε στο γιορτινό τραπέζι Στο νέο επεισόδιο ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για το τραπέζι των γιορτών: τι θα φάμε, πόσο θα κοστίσει και όλα τα μυστικά για το γιορτινό μενού. 25 λεπτά
11 Δεκ 2024 Τα μυστικά του κουραμπιέ Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για τον κουραμπιέ: η ιστορία του και τα μυστικά για το γλυκό των Χριστουγέννων. 16 λεπτά