podlist.gr

Μίξερ
Μίξερ

Φαγητό και social media

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα social media έχουν αλλάξει και το πώς έχουν αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύουμε και τρώμε: οι εικόνες των φαγητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι νέες τάσεις που έχουν δημιουργηθεί, η «προσαρμογή» των μαγαζιών, το μάρκετινγκ τροφίμων κ.ά.

Περισσότερα επεισόδια

Η Αννίτα Ζάχου μας βάζει στον κόσμο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται την Αννίτα Ζάχου, Γεωπόνο - Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων & Σύμβουλος.Το όραμά της; Να βάλει το δικό της λιθαράκι στην αλλαγή του ελαιοκομικού τομέα της χώρας μου καθώς και της κουλτούρας που έχουμε γύρω από το ελαιόλαδο. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε το μέλλον του ελαιολάδου όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως, πρέπει να...

Τι θα φάμε την Τσικνοπέμπτη

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για την Τσικνοπέμπτη: τα κρέατα που θα πάρεις, τα φαγητά που θα φτιάξεςι για να τσικνίσεις, τα συνοδευτικά και τα γλυκά που θα γεμίσουν το τραπέζι σου.

Πώς θα γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα γιορτάσουμε την ημέρα της αγάπης, ποια φαγητά και γλυκά μπορούμε να φτιάξουμε, τι δώρα μπορούμε να αγοράσουμε στους αγαπημένους μας.