podlist.gr

νέο Μίξερ
Μίξερ

Φαγητό και social media

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα social media έχουν αλλάξει και το πώς έχουν αλλάξει τον τρόπο που μαγειρεύουμε και τρώμε: οι εικόνες των φαγητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι νέες τάσεις που έχουν δημιουργηθεί, η «προσαρμογή» των μαγαζιών, το μάρκετινγκ τροφίμων κ.ά.

Περισσότερα επεισόδια

Παξιμάδι, το κέρασμα του ελληνικού καφέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα παξιμάδια.

Αμυγδαλωτά, το γλυκό του γάμου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς, τα γλυκά του αρραβώνα και του γάμου. Πώς φτιάχνονται...

Γλυκά στο τηγάνι

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά στο τηγάνι: κρέπες, τηγανίτες, δίπλες, ντόνατς, κουρκουμπίνια, ξεροτήγανα....