podlist.gr

Μίξερ
Μίξερ

Γλυκά με ζελέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για το ζελέ και τη ζελατίνη: από τι φτιάχνεται, σε τι κάνει καλό και ποια γλυκά μπορούμε να φτιάξουμε με φύλλα ζελατίνης.

Περισσότερα επεισόδια

Η Αννίτα Ζάχου μας βάζει στον κόσμο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται την Αννίτα Ζάχου, Γεωπόνο - Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων & Σύμβουλος.Το όραμά της; Να βάλει το δικό της λιθαράκι στην αλλαγή του ελαιοκομικού τομέα της χώρας μου καθώς και της κουλτούρας που έχουμε γύρω από το ελαιόλαδο. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε το μέλλον του ελαιολάδου όχι μόνο στη χώρα μας αλλά παγκοσμίως, πρέπει να...

Τι θα φάμε την Τσικνοπέμπτη

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για την Τσικνοπέμπτη: τα κρέατα που θα πάρεις, τα φαγητά που θα φτιάξεςι για να τσικνίσεις, τα συνοδευτικά και τα γλυκά που θα γεμίσουν το τραπέζι σου.

Πώς θα γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη μιλούν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Πώς θα γιορτάσουμε την ημέρα της αγάπης, ποια φαγητά και γλυκά μπορούμε να φτιάξουμε, τι δώρα μπορούμε να αγοράσουμε στους αγαπημένους μας.