podlist.gr

Μίξερ
Μίξερ

Γλυκά με ζελέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη είναι παλιοί γνώριμοι. Πολλά είναι αυτά που τους ενώνουν αλλά το κυριότερο είναι δυο άνθρωποι με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ενθουσιασμό για τη μαγειρική και την ίδια ανάγκη να γεννούν φρέσκιες ιδέες. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα να δημιουργήσουν από κοινού μια σειρά podcast!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για το ζελέ και τη ζελατίνη: από τι φτιάχνεται, σε τι κάνει καλό και ποια γλυκά μπορούμε να φτιάξουμε με φύλλα ζελατίνης.

Περισσότερα επεισόδια

Παξιμάδι, το κέρασμα του ελληνικού καφέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα παξιμάδια.

Αμυγδαλωτά, το γλυκό του γάμου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς, τα γλυκά του αρραβώνα και του γάμου. Πώς φτιάχνονται...

Γλυκά στο τηγάνι

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά στο τηγάνι: κρέπες, τηγανίτες, δίπλες, ντόνατς, κουρκουμπίνια, ξεροτήγανα....