Ο Αντώνης Σελέκος αποκαλύπτει τα μυστικά του πανετόνε
Η Ελένη Ψυχούλη και ο Στέλιος Παρλιάρος υποδέχονται τον Αντώνη Σελέκο. Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του: πώς από τον οικογενειακό φούρνο στην Αστυπάλαια έφτασε να δουλεύει σε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας και τελικά να ανοίξει ένα διαφορετικό ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι και έμαθε στους Αθηναίους να τρώνε πανετόνε όλο τον χρόνο. Ποια είναι τα μυστικά του πανετόνε, πόση δουλειά χρειάζεται και ποιες εκδοχές μπορεί να δοκιμάσει κανείς στο μαγαζί του Αντώνη Σελέκου.