podlist.gr

νέο Μίξερ
Μίξερ

Όσα χρειάζεται να ξέρεις για τη μαρμελάδα

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!

Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τις μαρμελάδες: Πώς τη φτιάχνουμε στο σπίτι, ποια είναι τα βασικά συστατικά, πόσες θερμίδες έχει, πώς μπορούμε να τη βάλουμε στη διατροφή μας και πώς τη συντηρούμε.

Περισσότερα επεισόδια

Παξιμάδι, το κέρασμα του ελληνικού καφέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα παξιμάδια.

Αμυγδαλωτά, το γλυκό του γάμου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς, τα γλυκά του αρραβώνα και του γάμου. Πώς φτιάχνονται...

Γλυκά στο τηγάνι

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά στο τηγάνι: κρέπες, τηγανίτες, δίπλες, ντόνατς, κουρκουμπίνια, ξεροτήγανα....