podlist.gr

Μίξερ
Μίξερ

Τα μυστικά της τάρτας

Στο όγδοο επεισόδιο συζητάνε για τις τάρτες: Πόσα είδη υπάρχουν, πώς φτιάνεται το ζυμάρι και μικρά μυστικά για σίγουρο αποτέλεσμα.

Περισσότερα επεισόδια

Παξιμάδι, το κέρασμα του ελληνικού καφέ

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα παξιμάδια.

Αμυγδαλωτά, το γλυκό του γάμου

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς, τα γλυκά του αρραβώνα και του γάμου. Πώς φτιάχνονται...

Γλυκά στο τηγάνι

Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος και η γνωστή δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη συζητούν για μαγειρική, ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με τη γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο αλλά μοιράζονται και την αγάπη τους για τα ταξίδια και τη ζωή. Τα ανακατεύουν όλα, όπως στο Μίξερ!Στο νέο επεισόδιο μιλούν για τα γλυκά στο τηγάνι: κρέπες, τηγανίτες, δίπλες, ντόνατς, κουρκουμπίνια, ξεροτήγανα....