Ιστορία, φιλοσοφία, κουλτούρα, γευσιγνωσία και βιομηχανία του κρασιού - Ανδρέας Κυπριανού | Ε484
Ο Ανδρέας Κυπριανού είναι διακεκριμένος sommelier και επιχειρηματίας στον χώρο του κρασιού. Είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον ξάδερφο του και Head Sommelier του Vino Cultura Group, λάτρης της γνώσης και της εξέλιξης σε οτι αφορά το κρασί και παράλληλα ονειροπόλος με μεγαλεπίβολους προσωπικούς αλλά και επιχειρηματικούς στόχους. Μιλάμε για την εξέλιξη του κρασιού, αναδεικνύει ίσως γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές του όσον αφορά τη γευσιγνωσία, την επιχειρηματικότητα, την κουλτούρα και την παράδοση που το συνοδεύει, τις διαδικασίες παραγωγής, τη σημασία της ποικιλίας και του εδάφους, αλλά και τις νέες τάσεις που αναδύονται στην παγκόσμια σκηνή του κρασιού.
