Και Σεφ Και Επιχειρηματίας - Stephan Busch | Ε285
O Stephan Busch είναι Chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου The Porterhouse & Co στην Λεμεσό. Φιλοξενούμενος στον Γιάννο Τράν μιλάει για το πως και γιατί δημιούργησε ένα steak house το οποίο χρησιμοποιεί ως μια από τις βασικές πρώτες ύλες κυπριακό βοδινό, τις δυσκολίες της κουζίνας αλλά και της ανταγωνιστικής αγοράς του σήμερα, τη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός εστιατορίου και πως οι εμπειρίες του στο εξωτερικό τον βοήθησαν να μεταφέρει τις γνώσεις του στην Κύπρο.