podlist.gr

To podcast των Χριστουγέννων-Κάποιο βράδυ του Νοέμβρη

Ο «Τύπος Ιωαννίνων» συνεργάζεται με τη «Θεατρική Συμπαιγνία» για την παραγωγή μιας σειράς podcast, με αφορμή τα Χριστούγεννα. Ιστορίες της ηπειρώτικης λογοτεχνίας και λαογραφίας, ιστορίες όχι απαραίτητα χριστουγεννιάτικες.
«Κάποιο βράδυ του Νοέμβρη…» είναι ο τίτλος ενός διηγήματος που γράφηκε από τον Δημήτρη Σαλαμάγκα. Το κείμενό του δημοσιεύτηκε το 1959.
Ο Σαλαμάγκας πέθανε το 1965, σε ηλικία 71 ετών. Άφησε πίσω του ένα μεγάλο λαογραφικό και ιστοριοδιφικό έργο για την πόλη των Ιωαννίνων.
Το διήγημα διαβάζει ο ηθοποιός Βασίλης Σιάφης.

Περισσότερα επεισόδια

Ο Τύπος στο Μικρόφωνο συνομιλεί με τον Αποστόλη Τζίμα για το Seawall και τις θεατρικές παραγωγές στα Γιάννενα

Ο Τύπος στο Μικρόφωνο συνομιλεί με τον Αποστόλη Τζίμα, σκηνοθέτη και θεατρικό παραγωγό, για την παράσταση Seawall και για τις θεατρικές παραγωγές στην πόλη και έξω από αυτή

Χέρια που δεν: Οι συντελεστές του έργου μιλάνε στον Τύπο στο Μικρόφωνο

Η Θεατρική Συμπαιγνία ανεβάζει από τις 7 Μαρτίου το νέο της έργο, «Χέρια που δεν» στη Σκηνή 125, στο ΚΕΠΑΒΙ. Οι συντελεστές της παράστασης συνομιλούν με τη δημοσιογράφο Βαρβάρα Αγγέλη. Κατά σειρά, ακούγονται οι Γιολάντα Καπέρδα, Στέλλα Κατσαρού, Ρομάνα Λόμπατς, Γιώργος Μπέλλος.