podlist.gr

PodGazzt
PodGazzt

Βλάχος στο Podgazzt: «Στόχος του Ολυμπιακού το Champions League, θέλω να μείνω στην Εθνική»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μιλάει στο Podgazzt για την εκκίνηση και το στόχο των «ερυθρολεύκων» στο Champions League και δεν κρύβει πως θα ήθελε να παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδας. Η αρχηγός του ΑΟ Θήρας Μαριαλένα Αρτακιανού μιλά για τις δράσεις της ομάδας της για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και οι Φώτης Καρακούσης, Αντώνης Πατσούρας, Κώστας Ευθυμιάδης εστιάζουν στη σπουδία πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Finals, κάνοντας και την αγωνιστική ανασκόπηση του σαββατοκύριακου και την ανάλυση μιας εβδομάδας που έρχεται με ευρωπαϊκούς αγώνες σε πόλο, βόλεϊ και χάντμπολ.

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/gazzettagr2/episodes/Podgazzt-----Champions-League-e199npi

Περισσότερα επεισόδια

Ποιος φοβάται τον Μαξ Φερστάπεν;

Στο νέο επεισόδιο του gmotion podast, που είναι χορηγία της Ford, οι Κώστας Παστρίμας και Στάθης Κοκκορόγιαννης συζητούν για το GP της F1 στις ΗΠΑ και για την απειλή του Μαξ Φερστάπεν στη μάχη του τίτλου, που πλέον είναι παραπάνω από υπαρκτή.

Ο Φερστάπεν μπαίνει ξανά στο «κάδρο»

Στο νέο podcast του gmotion, που είναι χορηγία της Ford, οι Κώστας Παστρίμας και Στάθης Κοκκορόγιαννης αναλύουν τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα της F1 μετά τις δύο νίκες του Μαξ Φερστάπεν και συζητούν για το αν οι οδηγοί της McLaren θα πρέπει να υπολογίζουν πλέον και τον Ολλανδό στη μάχη του τίτλου.