podlist.gr

Η ψευδαίσθηση ότι χρειαζόμαστε περισσότερους... Τραμπ

Σε αυτές τις “Πολιτικές ιστορίες για Aνήσυχα Mυαλά”, ο Πέτρος Ιωαννίδης και ο Ηλίας Τσαουσάκης συζητούν με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ για την εκτελεστική εξουσία.

Περισσότερα επεισόδια

Γεράσιμος Μοσχονάς: "Γιατί τα κόμματα έπαψαν να αγγίζουν τις ψυχές των ανθρώπων"

Σε αυτό το επεισόδιο του Podcast “Πολιτικές ιστορίες για Aνήσυχα Mυαλά”, ο Καθηγητής Συγκριτικής Πολιτικής, Γεράσιμος Μοσχονάς μιλά για τα βαθύτερα ελλείμματα που προϋπήρχαν της σημερινής αναταραχής και το τι σημαίνει δυσαρεστημένοι δημοκράτες, αλλά... δημοκράτες.

Το πρόβλημα της εποχής είναι το τι είναι κανονικό και ποιος το αποφασίζει

Σε αυτές τις “Πολιτικές ιστορίες για Aνήσυχα Mυαλά”, ο ψυχίατρος Αργύρης Στριγγάρης μιλά για την ψυχική υγεία. Τι συμβαίνει μετά την πανδημία, ποιοι επηρεάζονται περισσότερο και πού συναντιούνται η ψυχική υγεία, τα δικαιώματα, αλλά και η πολιτική.

Η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι μη αναστρέψιμη

Σε αυτές τις “Πολιτικές ιστορίες για Aνήσυχα Mυαλά”, η Φαίη Μακαντάση, Οικονομολόγος και Διευθύντρια Ερευνών του ερευνητικού οργανισμού "διαΝΕΟσις", αναλύει πώς θα είναι η η ελληνική κοινωνία τα επόμενα χρόνια σε εργασία, δημογραφικό και νέες τεχνολογίες.