podlist.gr

Radio Lifo
Radio Lifo

Παύλος Μαρινάκης: «Ζούμε σε μια χώρα όπου ό,τι δηλώσεις είσαι»

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Μετά το τέλος των σπουδών του το 2010, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου και άσκησε μάχιμη δικηγορία με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και σήμερα είναι γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέντευξη υποστηρίζει ότι «έχει έρθει η στιγμή να γκρεμίσουμε τις ταμπέλες του παρελθόντος», ότι το κόμμα του δεν είπε ποτέ «ότι μας έκατσε στραβή στη βάρδια μας», πως τα «Τέμπη ήταν μια διαχρονική αποτυχία του κράτους» καθώς και ότι «πολιτική δεν είναι να είσαι απέναντι σε όλα». 

Επίσης, επιτίθεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι «εφάρμοσε τις χειρότερες πολιτικές για τους νέους» και, παράλληλα, ότι «ζούμε σε μια χώρα όπου ό,τι δηλώσεις είσαι». Τέλος, απαντά και σε προσωπικά ερωτήματα αλλά και για την ημέρα που δέχθηκε επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό. 

Περισσότερα επεισόδια

Λειψυδρία στα νησιά: Μια δυστοπική πραγματικότητα

Η Ντίνα Καράτζιου και ο Νάσος Στασινάκης συζητούν για τη νέα κανονικότητα που έχει διαμορφωθεί στα νησιά με τις μονάδες αφαλάτωσης που παράγουν πανάκριβο νερό, τις ανεξέλεγκτες ιδιωτικές γεωτρήσεις, την παλαιότητα των δικτύων ύδρευσης που οδηγεί σε μεγάλες απώλειες νερού και την απουσία ενός συνεκτικού σχεδίου διαχείρισης του φαινομένου, δεδομένης της αύξησης των τουριστικών ροών και της...

Το νέο νομοσχέδιο και η 13ωρη εργασία: Θα εργαζόμαστε μέχρι εξαντλήσεως;

Το νέο πλαίσιο έχει ήδη προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ανησυχίες, καθώς φέρνει ρυθμίσεις όπως η δυνατότητα 13ωρης ημερήσιας απασχόλησης στον ίδιο εργοδότη − μέτρο που γεννά σοβαρά ερωτήματα, ιδιαίτερα όταν η Eurostat καταγράφει την Ελλάδα ως την ευρωπαϊκή χώρα με τον υψηλότερο εβδομαδιαίο χρόνο εργασίας (39,8 ώρες έναντι 36 της Ε.Ε.). Ποια είναι η ουσία των νέων ρυθμίσεων; Πώς επηρεάζουν...

«Kykloi by Priceless»: Ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας όπου η μαγειρική βρίσκει νέο νόημα

Υπάρχει τρόπος να δημιουργείς εμπειρίες με νόημα που ταυτόχρονα όμως «αγκαλιάζουν» τη διαφορετικότητα, την ένταξη και τον σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον; Και, τελικά, τι σημαίνει ο όρος «mindul cuisine»;Ο παρουσιαστής και content creator Σπύρος Μαργαρίτης υποδέχεται στα στούντιο της LiFO, τη Λουκία Χωραφά, Head of Marketing της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα και τον σεφ...