podlist.gr

Day of the Tentacle | Review by Stefknightcs

Η ημέρα του πλοκαμιού είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχτηκε από την Double fine productions και εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2016.

https://retropolis.gr/2023/10/23/day-of-the-tentacle-review-by-stefknightcs/

Πηγή: https://podcasters.spotify.com/pod/show/savepointgr/episodes/Day-of-the-Tentacle--Review-by-Stefknightcs-e2b1dll

Περισσότερα επεισόδια

Forza Horizon 6 | Review by Panos

Η Playground Games επιστρέφει με το Forza Horizon 6, έναν τίτλο που δεν αποτελεί απλώς μια τυπική συνέχεια της επιτυχημένης συνταγής, αλλά μια πραγματική γιορτή της αυτοκίνησης, γεμάτη σεβασμό στην ιαπωνική κουλτούρα του drift, του tuning και της street σκηνής.

Saros | Review by NervousNick

“Ο ήλιος είναι για πάντα… Εμείς;”Αυτό το ερώτημα μας θέτει η Housemarque, η οποία επιστρέφει με έναν τίτλο που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πιο ώριμο. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, έναν τίτλο πιο προσβάσιμο και βατό, με ξεκάθαρο στόχο να διευρύνει το κοινό της.