podlist.gr

A Greek leads research that discovered water in a historic meteorite - Ένας Έλληνας ηγείται έρευνας που ανακάλυψε νερό σε ιστορικό μετεωρίτη

The origin of water on Earth is potentially due to a meteorite impact with our planet. This is revealed by new international research, of which Dr Ioannis Mpaziotis is a key contributor.

-

Η προέλευση του νερού στη Γη εν δυνάμει οφείλεται σε σύγκρουση μετεωρίτη με τον πλανήτη μας. Αυτό αποκαλύπτει νέα διεθνής έρευνα, βασικός συντελεστής της οποίας είναι ο Δρ Ιωάννης Μπαζιώτης.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/enas-ellinas-igeitai-ereynas-poy-anakalypse-nero-se-istoriko-meteoriti

Περισσότερα επεισόδια

Συναγερμός αφθώδους πυρετού στην Επαρχία Λάρνακας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο της κυβέρνησης, στην Κύπρο, για τον περιορισμό της εξάπλωσης κρουσμάτων αφθώδους πυρετού, που φαίνεται να έχουν εξαπλωθεί στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα. Παράλληλα, η αστυνομία έχει ξεκινήσει και ειδική ανακριτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, που οδήγησαν στο ξέσπασμα των κρουσμάτων στην επαρχία της Λάρνακας.

Επίκαιρο: Εκκένωση της πρωθυπουργικής κατοικίας στην Καμπέρα μετά από απειλή για βόμβα

Συναγερμός σήμανε χθες στην Καμπέρα, όταν η επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, το The Lodge, εκκενώθηκε μετά από απειλή για βόμβα. Ο ομοσπονδιακός πρωθυπουργός, Άνθονι Αλμπανίζι, απομακρύνθηκε προληπτικά από τον χώρο, με τις αρχές να διεξάγουν εκτενή έρευνα, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να εντοπιστεί κάποια απειλή.