podlist.gr

Αριάδνη: Μια τολμηρή επανεκτέλεση του αρχαίου ελληνικού μύθου

Μια τολμηρή επανεκτέλεση του αρχαίου ελληνικού μύθου της Αριάδνης με πρωτότυπη μουσική, παρουσιάζει από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και για τρεις μόνο παραστάσεις, η ομογενής σκηνοθέτης, σεναριογράφος και ηθοποιός, Άλκηστη Πιτσάκη. Η παράσταση το σενάριο και την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η νεαρή ομογενής, τελείται υπό την αιγίδα tης Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και είναι μέρος του Mother Tongues Festival.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/a-bold-re-imagining-of-the-ancient-greek-myth-of-ariadne-presented-by-alkisti-pitsaki/de6n8s9dg

Περισσότερα επεισόδια

Πάνος Καλίδης: «Κάθε φορά που έρχομαι στην Αυστραλία είναι σαν την πρώτη»

Η αντίστροφη μέτρηση για τρεις βραδιές γεμάτες κέφι, μουσική και ελληνικό χρώμα ξεκίνησε. Ο Πάνος Καλίδης, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, επιστρέφει για συναυλίες σε Σύδνεϋ, Μελβούρνη και Περθ, ανανεώνοντας το ραντεβού του με την ελληνική ομογένεια.