podlist.gr

Australian aircraft sent to Cyprus to fight fires during the summer season - Αυστραλιανά αεροσκάφη θα σταλούν στην Κύπρο για την καταπολέμηση πυρκαγιών

Six additional aircraft will be added to the aerial firefighting fleet for the summer season in Cyprus, four from Australia and two from Latin America. - Έξι επιπλέον αεροσκάφη θα προστεθούν στο στόλο αεροπυρόσβεσης για την καλοκαιρινή περίοδο στην Κύπρο, τέσσερα από την Αυστραλία και δύο από τη Λατινική Αμερική.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/australian-aircraft-sent-to-cyprus-to-fight-fires-during-the-summer-season/qx4gpi5mm

Περισσότερα επεισόδια

Παναγιώτης Καθόλος: θέλουμε να κρατηθεί η Σύδνεϋ Ολύμπικ ψηλά γι’ αυτό ζητούμε έκτακτη γενική συνέλευση

Δεκάδες μέλη, φίλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Σύδνεϋ Ολύμπικ έδωσαν το παρών σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο οίκημα της Μυτιληνιακής Αδελφότητας της ΝΝΟ στο προάστειο Canterbury, με αντικείμενο το παρόν και το μέλλον του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Επίκαιρο: εκπαιδεύτηκαν στην ΝΝΟ, έριξαν αυτοσχέδιες βόμβες οι δύο του Bondi, ισχυρίζεται δικαστικό έγγραφο

Εκδηλώσεις πένθους πραγματοποιήθηκαν χθες σ’ όλη τη χώρα με αφορμή την συμπλήρωση μιας εβδομάδας απ΄την τρομοκρατική ενέργεια κατά της Εβραϊκής κοινότητας στην παραλία Bondi του Σίδνεϋ που άφησε δεκαπέντε νεκρούς.