podlist.gr

SBS Greek - SBS Ελληνικά
SBS Greek - SBS Ελληνικά

Australian Championship: Η Ελλάς προελαύνει, ο Αλέξανδρος αγγίζει τα προημιτελικά, η Σύδνεϋ Ολύμπικ ελπίζει

Η Ελλάς Μελβούρνης σφράγισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Australian Championship, ο Μέγας Αλέξανδρος θέλει την μαθηματική επιβεβαίωση για να είναι εκεί, ενώ η Σύδνεϋ Ολύμπικ, αν θέλει να είναι παρούσα στους «οκτώ», πρέπει να νικήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια της στη φάση των ομίλων και ίσως χρειαστεί την συνδρομή …της Ελλάδας Μελβούρνης.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/greek-australian-power-clash-hellas-triumphs-megas-is-almost-there-sydney-olympic-fights-to-stay-in-contention/69s3oktpc

Περισσότερα επεισόδια

Οι ομογενειακές ομάδες αγκαλιάζουν το Australian Championship και ονειρεύονται εθνική κατηγορία

Προπονητές, παίκτες και μέλη των διοικήσεων των ομογενειακών ομάδων που συμμετέχουν στο νέο Australian Championship δηλώνουν χαρούμενη με την διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης και ελπίζουν να αναδειχθεί σε δεύτερη εθνική κατηγορία για την Αυστραλία.

Μια νέα ελπίδα θεραπείας για την «πάθηση του λύκου»

Ερευνητές από τη Βικτώρια, έχουν αναπτύξει το πρώτο φάρμακο τεχνολογίας RNA στον κόσμο, για την «πάθηση του λύκου». Μια αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει περίπου 20.000 Αυστραλούς. Πρόκειται για μια κρέμα, η οποία χρησιμοποιείται επιδερμικά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά συμπτώματα που προκαλεί η εν λόγω πάθηση, όπως πόνο στις αρθρώσεις, κόπωση και φλεγμονή των κύριων οργάνων.