podlist.gr

Cap on Russian oil price from EU, G7 and Australia - Πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου από ΕΕ, G7 και Αυστραλία

A cap on the price of Russian oil was decided yesterday (2.12.22) by the Member States of the European Union. This was preceded by a similar decision by the G7 countries — known as the G7 — as well as Australia to cap $60 a barrel on the price of crude. - Πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου αποφάσισαν χθες (2.12.22) τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊακής Ένωσης. Προηγήθηκε παρόμοια απόφαση των χωρών της ομάδας των 7 – γνωστή ως G7 – καθώς και της Αυστραλία για ανώτατο όριο 60 δολαρίων το βαρέλι στην τιμή του αργού.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/eu-imposes-a-60-limit-per-barrel-on-russian-crude-oil-follows-decision-by-g7-and-australia/jy8pwdbmq

Περισσότερα επεισόδια

Αυστραλία και Ιαπωνία συνπαραγωγή για την κατασκευή Φρεγατών Π.Ν. αξίας 10 δις.

Η Αυστραλία υπέγραψε σύμβαση με ιαπωνική εταιρεία για την κατασκευή του νέων πολεμικών πλοίων του Βασιλικού Ναυτικού της Αυστραλίας, αξίας 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα πλοία θα αντικαταστήσουν τα πλοία της κλάσης ANZAC της Αυστραλίας, τον παλαιότερο στόλο επιφανειακών πολεμικών πλοίων που λειτουργεί το ναυτικό από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Τη συμβολή των ΗΠΑ για τις φονικές πυρκαγιές ζήτησε ο πρόεδρος της Κύπρου

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απευθύνθηκε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ζητώντας τη συνδρομή ειδικών για τη διερεύνηση των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν πρόσφατα τη Μεγαλόνησο.