podlist.gr

Christina Papadopoulou: The story of a the Greek-Australian Silver-Medalist - «Γιαγιά και αρραβωνιαστικός, οι μεγαλύτεροι χορηγοί μου»

Athlete Christina Papadopoulou, recently emerged with her team second at the Women’s Walking World Championship in the 20 km and got the silver medal for Greece. She spends half the year in Australia where she studies and at the same time works to pay her favorite sport's expenses due to lack of sponsors. spoke to SBS Greek.

-

Η αθλήτρια στο αγώνισμα του βάδην, Χριστίνα Παπαδοπούλου, αναδείχτηκε, πρόσφατα, με την ομάδα της δεύτερη στον κόσμο. Περνά τον μισό χρόνο στην Αυστραλία όπου σπουδάζει και ταυτόχρονα δουλεύει για να πληρώνει τα αγωνιστικά της έξοδα λόγω έλλειψης χορηγών. Μιλά για όλα στο SBS Greek. 

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/giagia-kai-arravoniastikos-oi-megalyteroi-horigoi-moy

Περισσότερα επεισόδια

Φεστιβάλ Αντίποδες: Το αδιαχώρητο στη μεγαλύτερη Ελληνική υπαίθρια γιορτή της Μελβούρνης

Στην Lonsdale Street, στο ιστορικό ελληνικό κέντρο της Μελβούρνης, φορά σήμερα και αύριο τα γιορτινά της. Το Φεστιβάλ Αντίποδες επέστρεψε συμπληρώνοντας 38 χρόνια συνεχούς παρουσίας ως ένα από τα μεγαλύτερα και μακροβιότερα πολιτιστικά φεστιβάλ δρόμου της Αυστραλίας. Το SBS έχει το δικό του περίπτερο στον χώρο του φεστιβάλ, επί της Lonsdale Street

Η «καρδιά» του Ελληνισμού χτυπά σε Μελβούρνη και Σύδνεϋ – Αντίποδες και Ελληνικό Φεστιβάλ ενώνουν δυνάμεις

Στην οδό Lonsdale Street της Μελβούρνης το Σαββατοκύριακο και στο Tumbalong Park, του Darling Harbour του Σύδνεϋ την Κυριακή, θα χτυπά η «καρδιά» των δύο μεγάλων ελληνικών φεστιβάλ που φιλοξενούν οι δύο πόλεις.