podlist.gr

Delphi: The new novel by Karen Martin - Delphi: το νέο μυθιστόρημα της Karen Martin

Against the backdrop of Delphi, the Castalian spring and the sea, Australian author Karen Martin draws inspiration from ancient Greece to answer the challenging questions of a modern woman. - Με φόντο τους Δελφούς, την Κασταλία πηγή και τη θάλασσα η Αυστραλή συγγραφέας Karen Martin αντλεί έμπνευση απ΄την αρχαία Ελλάδα για να δώσει απαντήσεις στα βαθύτερα ερωτήματα μιας σύγχρονης γυναίκας.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/delphi-is-karen-martins-latest-novel-which-draws-inspiration-from-ancient-greece/eco22xt07

Περισσότερα επεισόδια

Σάκκαρη από Μελβούρνη: «Το τέλειο για μένα αυτή τη στιγμή είναι ότι έχω πολλή πίστη στον εαυτό μου»

Η Μάρια Σάκκαρη μίλησε στο SBS Greek, για την φετινή χρονιά, για προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, για τον ορισμό του "τέλειου" για εκείνη και τα δέκα χρόνια από την πρώτη της συμμετοχή στο κυρίως ταμπλό του Australian Open

Αδελαΐδα: Η ανάκληση πρόσκλησης Παλαιστίνιας συγγραφέα οδήγησε στην ακύρωση της Εβδομάδας Συγγραφέων

Το Adelaide Writer’s Week, μία από τα σημαντικότερες λογοτεχνικές διοργανώσεις της Αυστραλίας και τμήμα του ετήσιου Adelaide Festival, βρέθηκε στο επίκεντρο πολιτιστικών και πολιτικών συζητήσεων το τελευταίο διάστημα μετά την ανάκληση πρόσκλησης της Αυστραλο-Παλαιστίνιας συγγραφέα Ράντα Αμπντέλ‑Φατάχ.

Ιράν: Οι πρωτοφανείς διαδηλώσεις εναντίον του ισλαμικού καθεστώτος

Ετοιμάζεται αμερικανικό πλήγμα στο Ιράν ή μήπως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις; Με αφορμή το εν λόγω ερώτημα, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS, ο διεθνολόγος Τριαντάφυλλος Καρατράντος.