podlist.gr

Δύο νέα όπλα στον πόλεμο με τις φωτιές προτείνει Έλληνας εμπειρογνώμονας

O επίκουρος καθηγητής Δασοπροστασίας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Παλαιολόγος Παλαιολόγου, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS, με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/greek-expert-suggests-two-new-weapons-in-the-war-against-wildfires/oi8rf9ohl

Περισσότερα επεισόδια

Το στρατηγικό απόθεμα των σπάνιων γαιών είναι θέμα εθνικής ασφάλειας της Αυστραλίας

Καθώς ο παγκόσμιος πληθυσμός εξαρτάται όλο και περισσότερο από κρίσιμα ορυκτά για την κατασκευή τεχνολογικών προϊόντων, από έξυπνα τηλέφωνα έως ανταλλακτικά αυτοκινήτων ακόμη και όπλα, οι πολύτιμοι πόροι έχουν καταστεί θέμα εθνικής ασφάλειας. Η αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα δώσει προτεραιότητα σε διάφορα κρίσιμα ορυκτά στο στρατηγικό απόθεμα της χώρας, αξίας 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.