podlist.gr

Δυσοίωνα τα αποτελέσματα της τελευταίας δημοσκόπησης για τον Συνασπισμό

Αύριο ανοίγουν οι κάλπες της πρόωρης ψήφου για τις ομοσπονδιακές εκλογές, με εκατομμύρια ψηφοφόρων να εκτιμάται ότι θα αξιοποιήσουν το δικαίωμα, είτε μέσω φυσικής παρουσίας ή μέσω της επιστολικής ψήφου. Την ίδια στιγμή, το Εργατικό Κόμμα οδεύει προς μια οριακή νίκη στις ομοσπονδιακές εκλογές του 2025, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της Newspoll, ενώ ο Άντονι Αλμπανίζι εμφανίζεται να διευρύνει το προβάδισμά του ως προτιμώμενος πρωθυπουργός έναντι του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πίτερ Ντάτον.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/ominous-results-for-the-coalition-according-to-the-latest-poll/809j46a9s

Περισσότερα επεισόδια

100 χρόνια «Ελληνικός Κήρυκας»: Η εφημερίδα που κατέγραψε έναν αιώνα ιστορίας της ομογένειας

Εκατό χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας συμπληρώνει φέτος η ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνικός Κήρυκας», η μακροβιότερη ελληνόγλωσση εφημερίδα της Αυστραλίας. Η συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό ορόσημο, όχι μόνο για την ίδια την εφημερίδα αλλά και για την ιστορία του Ελληνισμού της Αυστραλίας.

Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό διαβλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εκτιμά ότι υπάρχει νέα κινητικότητα στο Κυπριακό, με φόντο την έκθεση Γκουτέρες, τις επαφές της απεσταλμένης του ΟΗΕ και τις ευρωπαϊκές προσπάθειες για άτυπη πενταμερή διάσκεψη.