podlist.gr

Early retirement for Qantas Group CEO Alan Joyce - Πρόωρη αποχώρηση υπό το βάρος του φιάσκου για τον εκτελεστικό διευθυντή του ομίλου Qantas, Άλαν Τζόις

Qantas Group chief executive Alan Joyce will bring forward his retirement by two months. Mr Joyce announced today that he will leave the position he has held since 2008 "to help the company accelerate its renewal". - Ο εκτελεστικός διευθυντής του ομίλου Qantas, Άλαν Τζόις, θα επισπεύσει την αποχώρησή του κατά δύο μήνες. Ο κ. Joyce ανακοίνωσε σήμερα πως θα εγκαταλείψει τη θέση που κατέχει από το 2008 «για να βοηθήσει την εταιρεία να επιταχύνει την ανανέωσή της».

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/early-retirement-under-the-weight-of-the-fiasco-for-qantas-group-ceo-alan-joyce/pk2h2ngo7

Περισσότερα επεισόδια

Επίκαιρο: Νέα σύρραξη στη Μέση Ανατολή - Επηρεάζεται η Κύπρος

Στις φλόγες και πάλι η Μέση Ανατολή μετά τα πλήγματα ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του Ιράν. Οι στοχευμένες επιθέσεις στην Τεχεράνη είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ. Απώλειες ωστόσο μετρούν και οι ΗΠΑ. Απ’ την σύρραξη επηρεάζεται και η Κύπρος.