podlist.gr

Έλληνας αναλυτής: Μέχρι τον επόμενο χρόνο η Ουκρανία μπορεί να έχει ανακαταλάβει και την Κριμαία

Για τις τελευταίες εξελίξεις στα πολεμικά μέτωπα της Ουκρανίας, μίλησε, στο Ελληνικό Πρόγραμμα, της ραδιοφωνίας SBS, ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, και βαθύς γνώστης των ρωσικών και ουκρανικών θεμάτων, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/next-year-ukraine-will-probably-recapture-crimea-according-to-greek-analyst/x6ng1css9

Περισσότερα επεισόδια

Επίκαιρο: Στόχος η επίλυση του Κυπριακού με πολιτική ισότητα, υποστηρίζει ο ΟΗΕ

Τριμερής συνάντηση μεταξύ Χριστοδουλίδη- ‘Ερχιουρμαν – Ολγκίν πραγματοποιήθηκε χθες (Πέμπτη) στη Λευκωσία. Πρόκειται για την πρώτη τριμερή με την φυσική παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στα πλαίσια της νέας σειράς επαφών που ξεκίνησε η κ. Ολγκίν απ΄την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου.

Σώζεται ο «Δισκοβόλος»: Το εμβληματικό μνημείο των Ολυμπιακών του Σύδνεϋ αποκτά καθεστώς προστασίας

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα σύμβολα των Ολυμπιακών Αγώνων του Σύδνεϋ (2000,) το Μνημείο του Δισκοβόλου, στην δημιουργία του οποίου πρωτοστάτησε η παροικία μας, εντάχθηκε στο Μητρώο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νέας Νότιας Ουαλίας.