podlist.gr

Eλληνικής καταγωγής το νεότερο μέλος της Βουλής στην Τασμανία

Ο Simon Behrakis, μέλος των Φιλελεύθερων, είναι το νεότερο μέλος της Βουλής της Τασμανίας, μετά τη νίκη του στην επανακαταμέτρηση των ψήφων στο εκλογικό τμήμα του Clark, αντικαταστώντας την Elise Archer.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/simon-behrakis-is-the-newest-member-of-the-tasmanian-parliament/4x83ghwoj

Περισσότερα επεισόδια

Ασθένειες με χρόνιους πόνους

Περίπου τέσσερα εκατομμύρια Αυστραλοί, ή ένας στους πέντε, ζουν με Χρόνιο Πόνο. Πολλοί αναφέρουν ότι αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και δεν τους δίνεται προσοχή στο σύστημα υγείας, γεγονός που έχει οδηγήσει τους ειδικούς να ζητήσουν μεγαλύτερη χρηματοδότηση σε εθνικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης μιας πιο ολοκληρωμένης προσέγγισης στη φροντίδα.

Αυστραλία: Ορισμένα δελφίνια κυνηγούν με σφουγγάρι στο ρύγχος

Ορισμένα δελφίνια στην Αυστραλία χρησιμοποιούν ένα ιδιαίτερο κόλπο για να ξετρυπώσουν ψάρια από τον πυθμένα της θάλασσας. Κυνηγούν με ένα σφουγγάρι στο ρύγχος τους, σαν την κόκκινη μύτη που εχουν οι κλόουν.