podlist.gr

«Φονέας γιγάντων» ο Μέγας Αλέξανδρος Μελβούρνης- Πέρασε στους «4» του Australia Cup

Σε «φονέα» των γιγάντων αναδεικνύεται η ποδοσφαιρική ομάδα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» στην Μελβούρνη (Heidelberg United) καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αυστραλίας αποκλείοντας κατά σειρά δύο ομάδες του εθνικού πρωταθλήματος A League.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/heidelberg-united-is-becoming-killer-of-giants-they-made-it-to-the-semis-of-australia-cup/5cvhneq11

Περισσότερα επεισόδια

Let’s Go Greek Festival: Σε ελληνικά χρώματα ντύθηκε για 12η χρονιά το Δυτικό Σύδνεϋ

Μουσική, χορός, ελληνικές γεύσεις και παράδοση έχουν την τιμητική τους σήμερα στο Parramatta, όπου πραγματοποιείται για 12η χρονιά το Let’s Go Greek Festival. Η διοργάνωση της Ελληνορθόδοξης Ενορίας–Κοινότητας Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή κορυφώνεται το βράδυ με τη συναυλία του δημοφιλή τραγουδιστή, Γιώργου Τσαλίκη.#sbsaudiopodcast

Ανταπόκριση Περθ | Τιμητική διάκριση στον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Παύλο Αφκό

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας, Παύλο Αφκό, τίμησε ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος, απονέμοντάς του τον Σταυρό της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς, για τη διαρκή σύνδεσή του με το Νεστόριο, ιδιαίτερη πατρίδα του. Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και ο Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντίνος Παπανικολάου.