podlist.gr

Για "fake news" κατηγορεί την κυβέρνηση ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών

Ύποπτη η στάση του Μεγάρου Μαξίμου στο θέμα με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης- Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαχέουν ψεύτικες ειδήσεις- fake news», δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/pasok-leader-nikos-androulakis-accuses-government-for-spreading-fake-news-regarding-phone-leaks/ay3089i18

Περισσότερα επεισόδια

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις γυναίκες μέσης ηλικίας

H Λίζα Τσαλίκη, διακεκριμένη καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλά στο SBS Greek για τις κοινωνικές στάσεις απέναντι στις γυναίκες της μέσης ηλικίας, τον ρόλο των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γιατί οι γυναίκες άνω των 45 ετών χάνουν την "ορατότητά" τους.

«Καρχαρίας Φάντασμα»: Ένα νέο όπλο για το αυστραλιανό πολεμικό ναυτικό

Το πρώτο μη επανδρωμένο υποβρύχιο σκάφος μήκους 5,8 μέτρων, σχεδιασμένο για να ενισχύσει τις δυνατότητες του Αυστραλιανού πολεμικού ναυτικού, σε μεγάλα βάθη, μόλις βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο Σύδνεϋ. Το υποβρύχιο σκάφος κατασκευάζεται από αμερικανική εταιρία, σε μονάδα παραγωγής, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την Αυστραλία.