podlist.gr

Γιατί το γαρίφαλο είναι super-food;

Στο πλαίσιο της Ενότητας της Υγιεινής Διατροφής, η συνεργάτιδα του Προγράμματός μας, διατροφολόγος Δήμητρα Παπαμίχου, μιλά για τις θρεπτικές ιδιότητες που έχει το γαρύφαλλο και σε ποια φαγητά και γλυκά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.  

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/giati-garifalo-einai-super-food

Περισσότερα επεισόδια

Πέρθη-Ανταπόκριση: Διάλεξη για τον Μέγα Αλέξανδρο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αυστραλίας

Διάλεξη με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο, τον πολυπολιτισμό και τη διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού διοργανώνει την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, ο Σύλλογος Ελλήνων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας.

Το Ελληνικό Φεστιβάλ του Σύδνεϋ «ζωντανεύει» για δεύτερη χρονιά στο Brighton Le Sands

Χιλιάδες Ελληνοαυστραλούς αλλά και επισκέπτες από άλλες κοινότητες προσελκύει η ελληνική γιορτή στην Bay Street του Brighton Le Sands, αναβιώνοντας την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του Ελληνικού Φεστιβάλ του Σύδνεϋ.