podlist.gr

Γιατί το γαρίφαλο είναι super-food;

Στο πλαίσιο της Ενότητας της Υγιεινής Διατροφής, η συνεργάτιδα του Προγράμματός μας, διατροφολόγος Δήμητρα Παπαμίχου, μιλά για τις θρεπτικές ιδιότητες που έχει το γαρύφαλλο και σε ποια φαγητά και γλυκά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.  

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/giati-garifalo-einai-super-food

Περισσότερα επεισόδια

Αναζωπύρωση των συνομιλιών για συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Αυστραλίας και ΕΕ

Σε νέα τροχιά μπήκαν οι διαπραγματεύσεις για τη σύναψη μιας ευρείας συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου μεταξύ Αυστραλίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συνάντηση του υπουργού Εμπορίου της Αυστραλίας Don Farrell με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μάρος Σέφτσοβιτς στο Παρίσι θεωρείται κρίσιμη, καθώς επιχειρείται να γεφυρωθούν τα τελευταία εμπόδια που παραμένουν ανοιχτά στις διαβουλεύσεις.

Τα φάρμακα για την οστεοαρθρίτιδα: Οφέλη και παρενέργειες

Ο γενικός γιατρός, Γιώργος Σταμπέλος, μας εξηγεί τις θεραπευτικές αγωγές που χορηγούνται για την αντιμετώπιση των πόνων, που προκαλεί η οστεοαρθρίτιδα, όπως, επίσης, και άλλες πρακτικές λύσεις, που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση της πάθησης.