podlist.gr

Greek News Tuesday 07.06.22 - Δελτίο Ειδήσεων Τρίτης 07.06.22

News in Greek from Australia, Greece, Cyprus and the world is the news bulletin of Tuesday 7 June 2022. - Ειδήσεις από την Αυστραλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τον κόσμο στο Δελτίο Ειδήσεων της Τρίτης 7 Ιουνίου 2022.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/greek-news-tuesday-07-06-22/75k5vs3zq

Περισσότερα επεισόδια

Νέο είδος δεινοσαύρου παρουσιάστηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου

Ένα νέο είδος δεινόσαυρου αποκαλύφθηκε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Ο Enigmacursor ήταν ένας μικρός φυτοφάγος δεινόσαυρος που ζούσε πριν από περίπου 150 εκατομμύρια χρόνια, δίπλα σε μεγαλύτερα θηρία όπως ο Στεγόσαυρος και ο Διπλόδοκος.

Αλμπανίζι: Έχουμε αυξήσει τις αμυντικές μας δαπάνες

O πρωθυπουργός της Αυστραλίας Anthony Albanese δήλωσε ότι δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα των κρατών -μελών του ΝΑΤΟ για αύξηση των αμυντικών δαπανών στο 5% του ΑΕΠ και ότι η κυβέρνησή του έχει εκπονήσει δικό της πρόγραμμα για την άμυνα της χώρας.