podlist.gr

Greek veggie bake (briam) - Μπριάμ

Briam is the Greek answer to ratatouille. It's a rustic dish which can be prepared with minimum fuss. It yields excellent results and it's full of nutrition and goodness. Angela Nicolettou has the details.

-

Μπριάμ ή τουρλού είναι ένα απ΄τα αγαπημένα πιάτα που μπορεί να ετοιμαστεί όλο το χρόνο με ότι λαχανικά υπάρχουν. Η 'Αντζελα Νικολέττου μας δίνει μιά εύκολη και γρήγορη συνταγή για μπριάμ. 

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/greek-veggie-bake-briam

Περισσότερα επεισόδια

Ανταπόκριση-Κύπρος: Πλάνο 6 σημείων για τη Γάζα προτείνει ο Ν. Χριστοδουλίδης

Σχέδιο έξι προτάσεων για την ανοικοδόμηση της Γάζας παρουσίασε στην Αίγυπτο, κατά τη διάρκεια της συμφωνίας για εκεχειρία μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. "Θα αναλάβουμε τον ρόλο που μας αναλογεί ως το μοναδικό μέλος της Ε.Ε που συνορεύει με τη Μέση Ανατολή", διακηρύσσει η Λευκωσία.

Συνεχίζεται μετ' εμποδίων η εφαρμογή της ειρηνευτικής συμφωνίας στη Μ. Ανατολή

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει η 2η φάση της συνθήκης ανακωχής στη Γάζα, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η Χαμάς θα πρέπει να αφοπλιστεί, ειδάλλως θα εξαναγκαστεί να αφοπλιστεί «πιθανώς δια της βίας», όπως είπε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, οι σοροί τεσσάρων ακόμη ομήρων επεστράφησαν στο Ισραήλ.