podlist.gr

Homemade and very crispy moustokouloura with molasses - Σπιτικά και άκρως τραγανά μουστοκούλουρα με πετιμέζι

In the context of the "The World of Flavors" Chef Rafail Pateras, gives us a very tasty recipe for moustokouloura with molasses (petimezi).

-

Στο πλαίσιο της Ενότητας «Ο Κόσμος των Γεύσεων», ο συνεργάτης του Προγράμματός μας, σεφ Ραφαήλ Πατέρας, μας ετοιμάζει σήμερα σπιτικά τραγανά και μυρωδάτα μουστοκούλουρα με πετιμέζι.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/el/audiotrack/spitika-kai-akros-tragana-moystokoyloyra-me-petimezi

Περισσότερα επεισόδια

Και queer και Έλληνας στη Μελβούρνη: Τρεις ιστορίες υπερηφάνειας

Για τα LGBTQIA+ άτομα ελληνικής καταγωγής στην Αυστραλία, η ταυτότητα ήταν και παραμένει ένα πεδίο διαρκούς διαπραγμάτευσης. Ανάμεσα στην ορατότητα και τη σιωπή, στην παράδοση και την αλλαγή, στην οικογενειακή πίστη και την προσωπική ζωή. Το Δίκτυο Υποστήριξης Greek and Gay Support Network (GGSN) γιορτάζει φέτος 30 χρόνια δράσης, καλεί σε βαθύτερη σκέψη για τις πολυπλοκότητες του να είσαι...