How to roll out homemade filo pastry - Πως να ανοίξετε σπιτικό φύλλο για πίτα
You've made the dough, you let it rest. Now, it's time to roll it out to make your pie (pita). Get your rolling pin ready be it short and fat or long and skinny and follow Angela Nicoletou's instructions for a delicious home made pie.
-Φτιάξατε τη ζύμη, την αφήσατε να ξεκουραστεί και τώρα είστε έτοιμοι να ανοίξετε το φύλλο. Πάρτε όποιον πλάστη θέλετε και ακολουθήστε τις οδηγίες της 'Αντζελας Νικολέτου για να φτιάξετε σπιτική πίτα. Δύο είναι τα μυστικά: υπομονή και θάρρος! Καλή επιτυχία!
Πηγή: https://www.sbs.com.au/yourlanguage/greek/en/audiotrack/how-roll-out-homemade-filo-pastry