podlist.gr

Η Αυστραλία λέει ναι στην Τουρκία για περισσότερες πτήσεις… μετά το όχι στο Κατάρ

Η ομοσπονδιακή υπουργός Μεταφορών, Κάθριν Κίνγκ, ενέκρινε την προηγούμενη εβδομάδα, συμφωνία με τον εθνικό τουρκικό αερομεταφορέα, Turkish Airlines, για την αύξηση των εβδομαδιαίων πτήσεων της στην Αυστραλία, από τις επτά, που είναι σήμερα, σε 35, μέχρι το 2025.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/australia-says-yes-to-turkish-airlines-for-extra-flights-after-saying-no-to-qatar-airways/dni35k8bx

Περισσότερα επεισόδια

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε μεγάλα τμήματα της Νέας Νότιας Ουαλίας

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε μεγάλα τμήματα της Νέας Νότιας Ουαλίας. Παραμένουν σε ισχύ οι προειδοποιήσεις των αρχών για θυελλώδεις ανέμους ειδικά στις παράκτιες περιοχές, αν και τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν ήδη αρχίσει να υποχωρούν.

«Σώστε μας»: Αφγανός πρόσφυγας καλεί την Αυστραλία να προστατεύσει την οικογένειά του

Ο Άχμαντ και η οικογένειά του ζουν τα τελευταία τριάμισι χρόνια σε καθεστώς αναμονής, αφού διέφυγαν από τους Ταλιμπάν στο Πακιστάν. Περιμένει εδώ και περισσότερους από 42 μήνες μια απάντηση από την αυστραλιανή κυβέρνηση σχετικά με την αίτησή του για προσφυγική και ανθρωπιστική βίζα.