podlist.gr

Η αστυνομία της ΝΝΟ δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των 2 Ελλήνων συλληφθέντων

Στις 13 Ιουνίου και στις 20 Ιουλίου, θα εμφανιστούν και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου δύο Έλληνες πολίτες, 27 και 19 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν σχετιζόμενοι με τον εντοπισμό 120 κιλών κοκαΐνης, σε εμπορευματοκιβώτιο που βρισκόταν στο λιμάνι του Port Botany, στο Σύδνεϋ.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/unknown-remains-the-identity-of-two-greek-nationals-who-were-arrested-in-connection-to-120kg-of-cocaine/fq36ga459

Περισσότερα επεισόδια

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τρεις βραδιές στο Opera House και μια αυστραλιανή περιοδεία γεμάτη συγκίνηση

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή περιοδεία που περιλαμβάνει οκτώ συναυλίες σε ισάριθμες ημέρες.

Τιμές ακινήτων: η έκπληξη ήρθε απ' τη Βρισβάνη

Mε τον ταχύτερο ρυθμό των τελευταίων τεσσάρων ετών κινείται η αύξηση στις τιμές των κατοικιών στην Αυστραλία με την Βρισβάνη να κάνει την μεγάλη έκπληξη: έγινε η δεύτερη πόλη με τις υψηλότερες τιμές μετά το Σίδνεϋ.