podlist.gr

Η επίσκεψη Ρούμπιο και η συγκυρία αποκαλύψεων για την Γκίλφοϊλ

Ποιος είναι ο απολογισμός της επίσκεψης του Αμερικανού ΥΠΕΞ, στην Ελλάδα; Πως διαφαίνεται το μέλλον της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Αθήνα, στον απόηχο των πρόσφατων δημοσιογραφικών αποκαλύψεων; Ποια είναι η εκτίμηση για τα αποτελέσματα των επικείμενων ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, και ποιες είναι οι κρίσιμες αναμετρήσεις που αφορούν Ελληνοαμερικανούς και φιλέλληνες υποψηφίους. Σε αυτά τα ερωτήματα, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να απαντήσει ο Εκτελεστικός Διευθυντής, του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (Hellenic American Leadership Council / HALC), Έντυ Ζεμενίδης.

#sbsaudiopodcast

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

Κλείνει αλυσίδα καταστημάτων της Αυστραλίας μετά από 188 χρόνια λειτουργίας

Mετά από 188 χρόνια λειτουργίας στην Αυστραλιανή αγορά το εμβληματικό υπερκατάστημα David Jones οδεύει προς κατάρρευση αφήνοντας χιλιάδες εργαζόμενους άνεργους και τους πελάτες του σε αβεβαιότητα.#sbsaudiopodcast

Tι είναι η ανθρωπιστική μηχανική: Ελληνοαυστραλός επιστήμονας απαντά

Όταν ακούμε τη λέξη «μηχανική» (engineering), σκεφτόμαστε γέφυρες, κτίρια ή δρόμους. Τι συμβαίνει όμως όταν η μηχανική χρησιμοποιείται για την επίλυση ορισμένων από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές προκλήσεις – από το καθαρό νερό και την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις καταστροφών έως τη στήριξη των προσφύγων και την βιωσιμότητα κοινοτήτων;#sbsaudiopodcast

«Athens After Dark»: Η Νεφέλη Φασούλη συστήνεται στο αυστραλιανό κοινό

Η Νεφέλη Φασούλη, μία από τις ενδιαφέρουσες παρουσίες της νεότερης ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται για πρώτη φορά στην Αυστραλία αυτόν τον μήνα, για δύο εμφανίσεις στη Μελβούρνη και το Σύδνεϋ.