podlist.gr

Η Νέα Υόρκη στο επίκεντρο του Κυπριακού τον Ιανουάριο

Κέντρο διεργασιών θα είναι η Νέα Υόρκη για τον μήνα του Ιανουαρίου, με αποκορύφωμα το ψήφισμα για την ανανέωση της θητείας της Ειρηνευτικής Δύναμης.

Πηγή: https://www.sbs.com.au/language/greek/el/podcast-episode/new-york-is-the-epicentre-for-cypriot-talk/lmd0pvsfm

Περισσότερα επεισόδια

Τασμανία: Σε τροχιά επιδείνωσης η οικονομία της πολιτείας

Τα οικονομικά της Τασμανίας βρίσκονται σε τροχιά ταχείας επιδείνωσης και το συνολικό καθαρό χρέος θα μπορούσε να φτάσει τα 146 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2040, σύμφωνα με νέα έκθεση που δημοσίευσε το Υπουργείο Οικονομικών της πολιτείας.

Το Ιράν εξαπολύει νέες απειλές εναντίον της Κύπρου

Σώοι είναι όλοι οι Αυστραλοί, που υπηρετούν σε αεροπορική βάση, στα περίχωρα του Ντουμπάι, η οποία επλήγη, το Σαββατοκύριακο, από μη επανδρωμένα αεροχήματα (drones). Παράλληλα, στην Κύπρο, βρίσκονται από, χθες, τέσσερα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, F-16, ενώ καταπλέουν προς τη Μεγαλόνησο, οι φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά».