podlist.gr

Η «Θουκυδίδειος παγίδα» έξι χρόνια μετά

Με αφορμή τη ρήση του Κινέζου προέδρου, Σι Τζινπίνγκ, προς τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, για τη λεγόμενη «Θουκυδίδειο παγίδα», καλέσαμε, εκ νέου, τον καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Deakin, της Μελβούρνης, Κώστα Λαουτίδη, να μιλήσει στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας SBS.

Πηγή

Περισσότερα επεισόδια

Ανταπόκριση Περθ | H επισκοπή στο πλευρό όσων δοκιμάζονται

Ένα σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς ξεκίνησε στο Περθ, με την Επισκοπή να στηρίζει έμπρακτα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης και οικονομικές δυσκολίες. Μέσα από το νέο συσσίτιο του οργανισμού του Αγίου Τιμοθέου, εκατοντάδες ζεστά γεύματα προσφέρονται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, με τη στήριξη της ομογένειας και τοπικών επιχειρήσεων.

Πώς επηρεάζεται η Γαλλία από τις γερμανικές πολιτικές εξελίξεις

Ο Δρ. Πολιτικών Επιστημών, Γιώργος Τασιόπουλος, μίλησε στο Ελληνικό Πρόγραμμα της ραδιοφωνίας, SBS, για τις πολιτικές εξελίξεις στη Γαλλία, μετά και από την πρωτοφανή συντριβή των λεγόμενων «συστημικών» κομμάτων στις πρόσφατες γερμανικές εκλογές.#sbsaudiopodcast